Wednesday, 8 February 2017

Tua-tua masih mau study?

Assalamualaikum wbt semua!!
Lama saya tidak cers cers sama kamurangs kan? Sebenarnya banyak saya mau kongsi sama kamurang tapi tiada saja masa. Dan ada satu kejutan dari saya untuk kamurang! Saya jadi student balik!!

Macam dalam tajuk saya tu berbunyi, tua-tua pun mau study lagi? Menuntut ilmu ni tiada batas umur bah kan? Tuntutlah ilmu hingga ke liang lahad dia bilang tu. Berbalik kepada cerita saya jadi student balik, ni kali sy ganti genre pigi pendidikan muzik. Yang genre paling saya mau dari umur tingktan 5 lagi. Alhmdulillah baaaaarulah skrg dapat. Happy jugala :)

8feb2016 bersamaan hari ini, kami telah rasmi menjadi Anak suluh budiman hahahahh. Sy curang sikit sama Uitm dihatiku. Sepanjang 3 hari orentasi banyaklah ilmu saya dapat, dan banyak juga yang saya tidur. Haahahahahahha. Tapi orentasi dia tidak mcm Uitm laa, cuma bab orentasi saya rasa Uitm lagi ok. Hehehe bukan membandingkan, opinion saya jak. Ada satu slot ni yang betul² berguna "leadership development", drg jemput penerbit radio, pembca bereta dan ikon pelajar aka pembaca perita juga laaa...pasal isi kandung cerita nanti saya sambung dinext blog aaaa. Keep in touch! Ngantuk , penat berorentasi. Terima kasih UPSI.

Wassalam

No comments:

Post a comment